مسابقات ورزشی دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی استان از 25 مهر آغاز می شود.

مسابقات ورزشی دانشجویان دانشگاه ها و مراکز آموزشی عالی استان از بیست و پنجم مهرماه تا سوم آبان به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه برگزار می گردد.

معاونت دانشجویی ، فرهنگی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه با اعلام این خبر افزود : این مسابقات در رشته های ورزشی  آمادگی جسمانی ، تنیس روی میز ، شطرنج و والیبال در دو دسته برادران و خواهران و رشته های فوتسال و پاورلیفتینگ برادارن از روز 25 مهرماه آغاز می شود .

دکتر اختری مکان برگزاری مسابقات را سالن های ورزشی شهدا  و فجر دانشگاه علوم پزشکی اعلام کرد و از دانشجویان خواست جهت تشویق ورزشکاران در این سالن ها حضور داشته باشند.