ساکنان 22 بهمن : از احداث کلینیک ویژه مادر متشکریم !

جمعی از اهالی منطقه 22 بهمن کرمانشاه طی امضا و ارسال طوماری به دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه از اقدام دانشگاه در راه اندازی کلینیک ویژه در این منطقه تقدیر کردند.

در این طومار آمده است : اینجانبان جمعی از اهالی منطقه 22 بهمن بدینوسیله از جنابعالی ( رییس دانشگاه ) معاونت درمان و سایر مسئولان جهت راه اندازی کلینیک ویژه شماره 3 دانشگاه ( مادر ) در منطقه 22 بهمن و تسهیل ارائه خدمات درمانی تخصصی و فوق تخصصی به مردم کمال تشکر و قدر دانی را داریم.

گفتنیست این کلینیک با هدف تمرکز زدایی خدمات پزشکی در مرکز شهر و ارائه خدمات به مردم مناطق گوناگون کرمانشاه راه اندازی شده و هم اکنون مشغول ارائه خدمت به مردم می باشد.