حداقل دوبار در هفته برای رفتن به محل کار از وسایل نقلیه عمومی استفاده کنید

دکتر حمزه : کارکردن درجای اتومبیل ضمن مصرف سوخت بیشتر آلودگی هوای بیشتری ایجاد می کند

معاون امور بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه در گفتگو با خبرنگار " وب دا " کرمانشاه گفت : اگر هر فرد شاغل دو روز در هفته با اتومبیل خود به محل کار نرفته و از وسایل نقلیه عمومی استفاده نماید معادل 700 کیلوگرم گازهای مضر کمتری در طی سال  وارد هوا می شود .

دکتر بهروز حمزه معاون امور بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه با عنوان اینکه کارکردن درجای اتومبیل ضمن مصرف سوخت بیشتر آلودگی هوای بیشتری ایجاد می کند گفت : بهتر است چندثانیه پس از روشن کردن اتومبیل حرکت کرده و با حرکت آرام به فاصله 1 الی 2 کیلومتر نسبت به گرم کردن خودرو اقدام شود.

وی معاینه فنی خودروها را در تشخیص به موقع نواقص فنی و جلوگیری از آلودگی هوا بسیار موثر دانست و از مردم خواست این معاینات را جدی گرفته  به انجام برسانند.

دکتر با بیان اینکه استفاده درست از انرژی ضمن صرفه جویی اقتصادی ،میزا ن آلودگی هوا را کاهش می دهد توصیه کرد : بهتر است با استفاده از لباس های مناسب در داخل منزل، درجه حرارت وسایل گرمایشی را کاهش داده ونسبت به تعدیل دمای هوای داخل منزل اقدام نماییم.