نشست نوجیهی دانشجویان ورودی نیمسال دوم دانشگاه برگزار شد.

دانشجویان جدیدالورود دانشگاه با بخش های مختلف دانشگاه آشنا شده و طی برنامه ای مفرح از غرفه های تشکل ها و مراکز مختلف بازدید کردند.

نشست نوجیهی دانشجویان ورودی نیمسال دوم دانشگاه برگزار شد.

در این نشست که با حضور روسای دانشکده های بهداشت و دندانپزشکی و رییس شعبه بین الملل و دانشجویان این دانشکده برگزار شد معاون آموزشی دانشگاه با برشمردن موقعیت هایی که در دانشگاه برای رشد و تعالی به وجود می آید از آنان خواست تا درس را در اولویت خود در دوران دانشجویی قرار دهند تا با بهره از این امکانات برای پیشرفت در عرصه علوم و تحقیق استفاده نمایند.

دکتر علی الماسی نیز از دیگر سخنرانان این نشست بود و با انتقال تجربیات خود دانشگاه را فرصتی برای انسان سازی توصبف نمود.

دانشجویان جدیدالورود دانشگاه با بخش های مختلف دانشگاه آشنا شده و طی برنامه ای مفرح از غرفه های تشکل ها و مراکز مختلف بازدید کردند.