صعود به قله های تخت خان و قلعه جغد کوه سفید توسط گروه کوهنوردی دانشگاه صورت گرفت.

دوشنبه بعدازظهر تمرین سنگ نوردی برقرار می باشد.

سفیدکوه
این رشته کوه در10 کیلومتری جنوب شهر کرمانشاه قرار گرفته و به طرف لرستان امتداد دارد . بلندترین قله این کوه 2805 متر ارتفاع دارد و اکثر اوقات پوشیده از برف است که در تاریخ 26/12/1390 توسط این گروه فتح گردید و در سایت نیز ثبت شدو . خط الرأس کوه سفید مرز طبیعی بین منطقه درود فرامان و سر فیروز آباد ماهیدشت است. این کوه همانند کوه های دالاهو ، پراو و شاهو جزء زاگرس مرتفع می باشد . ریزابه های دامنه شمالی این کوه به رودخانه قره‌سو و ریزابه های دامنه جنوبی آن به رودخانه مرگ می ریزد

برنامه صعود به کوه سفید در تاریخ 09/12/1392 صورت گرفت .شرکت کنندگان این برنامه آقایان به اسامی پردلی، منتظریانی، داهیم، بهرامیان،دکتر مرتضایی،دکترمدرسی،دکترشیرزادی،عبدی ،کلانتری و خزایی بودند که بوسیله مینی بوس دانشگاه به رانندگی آقای فیلی به سمت سراب قنبر حرکت نمودند از محل منبع آب (دریاچه) به سمت جنوب حرکت آغاز شد و هدف کوه گردی تا منطقه جیران بلاغ بود در ابتدای صعود نقص فنی  مینی بوس بصورت تماس تلفنی توسط راننده محترم دانشگاه اعلام گردید به همین منظور طی هماهنگی بعمل آمده دو قله متوالی تخت­خان و قلعه­جغد کوه سفید صعود گردید و مسیر حرکت را به سمت حاده جیران بلاغ حوالی پادگان آموزشی نزاجا تغییر داده شد و نهایتاً گروه کوهنوردی دانشگاه از آن مکان تا ساختمان ستاد دانشگاه بوسیله خودرو موسو دانشگاه جابجا شدند و برنامه در ساعت 11:30 ختم گردید.

توجه: