آموزش احیای قلبی - ریوی به مناسبت هفته سلامت

به مناسبت هفته سلامت دانش آموزان دبستان شهدای باقری توسط کارشناس آموزش مرکز مدیریت حوادث وفوریتهای پزشکی آموزشهای لازم درخصوص برنامه خود مراقبتی به دانش آموزان ارایه گردید.

به مناسبت هفته سلامت درتاریخ 3/2/93 دانش آموزان دبستان شهدای باقری توسط کارشناس آموزش مرکز مدیریت حوادث وفوریتهای پزشکی آموزشهای لازم درخصوص برنامه خود مراقبتی به دانش آموزان ارایه گردید.

دراین آموزش دانش آموزان با خدمات اورژانس 115 و نحوه مراقبت از خود درحین ورزش وبازی کردن آشنا شدند درضمن دربین دانش آموزان کتاب های آموزشی نیز توزیع گردید

همچنین به مناسبت هفته سلامت با همکاری دفترپرستاری معاونت درمان دانشگاه به تعداد 90 نفراز پرسنل واحدها ی مختلف معاونت درمان دانشگاه (ساختمان شماره 2) آموزشهای لازم درخصوص احیاء قلبی ریوی پایه توسط کارشناس واحد آموزش مرکز مدیریت حوادث وفوریتهای پزشکی ارایه گردید.

این کارگاه با استفاده از مطالب آموزشی بصورت پاورپوینت وپخش فیلم های آموزشی وکارعملی برگزار گردید درضمن دربین شرکت کنندگان کتابهای آموزشی امدادگر اولیه نیز توزیع گردید .