قله بل(Bol) بام استان شیراز به ارتفاع 3964 متر توسط گروه کوهنوردی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه

برنامه بعدی، صعود به کوه خلنو kholenoبام استان تهران به ارتفاع 4375 متر می باشد.
زمان حرکت ساعت 07:00 روز پنج شنبه تاریخ 29/03/1393 از ساختمان شماره یک ستاد دانشگاه می باشد.

برنامه صعود به بام استان فارس گروه کوهنوردی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه به مناسبت گرامی داشت سالگرد ارتحال حضرت امام خمینی(ره) طرح ریزی شده بود و داوطلبین این برنامه آقایان پردلی،منتظریانی ، عبدی، رستم آبادی خزایی،کهریزی و امجدیان بودند که طی هماهنگی اول وقت تاریخ 14/03/1393 بوسیله مینی بوس دانشگاه به رانندگی آقای خلیل منصوری از ساختمان ستاد دانشگاه حرکت نمودند پس از عبور از استان های همدان،لرستان و اصفهان همچنین سپری نمودن 830 کیلومتر به شهرستان اقلید استان فارس رسیدند. اقلید در لغت به معنای کلید و بلند نیز تعبیر می کنند .

شهرستان اقلید در شمال استان فارس قرار گرفته و با 7200 کیلومتر مربع مساحت شهرستان و 6825 کیلومتر مربع مساحت خود شهر ، با مختصات جغرافیایی 30°55'20.58"N 52°43'24.61"Eدر فاصله270 کیلومتری شیراز، 250کیلومتری اصفهان ،210 کیلومتری یزد و 180 کیلومتری یاسوج واقع شده است . برخی از مناطق دیدنی و زیبای این شهرستان عبارتند از : آبشار تنگ براق ، قدمگاه سده ، گور بهرام آسپاس ، تفرجگاه امامزاده سید محمد کافتر ، دریاچه کافتر ، چشمه بالنگان سده ، پارک انقلاب ، چشمه رسول ا... ، زبیده خاتون ، باغ ضرغامی ، آب اشک بازبچه ، چال بابا شاه ، چشمه شیرین در خسرو شیرین و...

در ادامه سلسبه کوههای زاگرس خشک به رشته کوه سفید کوه در شهرستان اقلید می رسیم که این رشته کوه غرب ، جنوب و شرق اقلید را در بر گرفته است و بلندترین قله آن بنام بل با 3964 متر ارتفاع از سطح دریا واقع در 14 کیلومتری جنوب شهر اقلید قرار دارد و بلندترین قله در استان فارس می باشد.

مسیرهای اصلی صعود به قله بل :

1- دره لایشکفت ( غربی ) 2- دره زمستانه (شمال غربی ) 3- دره ریواس ( شما لی ) 4- چشمه لگنی (شمال شرقی ) 5- باغ ضرغامی ( شرقی ) 6- دره سبز (جنوبی ) 7- دره قبله ( جنوب غربی )

گروه کوهنوردی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه شب مانی را در کوهپایه قله بل به فاصله 8 کیلومتری از شهر اقلید با رتفاع 2700 متری از سطح دریا ابتدای مسیر دره لایشکفت با نقطه جغرافیایی 52°42'43.82"E30°47'43.84"N انتخاب کردند پس از اقامه نماز صبح روز 15/03/1393 صعود خود را درساعت 00::05 از راه پایکوب آغاز نمودند . آنتن دهی تا قله وجود ندارد مسافت مسیر تا قله 5 کیلومتر می باشد که حدود سه ساعت کوهپیمایی بدون مکث با سرعت ملایم می طلبد در بین راه چشمه آب و پس از آن پناهگاه وجود دارد که زمان رسیدن به پناهگاه بین 90 تا 120 دقیقه می باشد. گروه کوهنوردی مذکور صعود کوه را در این زمان از سال با شیب ملایم احساس کرد و ساعت 08:00 بامداد بر فراز قله دست به دعا بلند کرد پس از صرف صبحانه و تهیه عکس بازگشت به سمت ماشین را مسیر رفت انتخاب نمود .بدینوسیله از آقای اقلیدی سرپرست محترم روابط عمومی هیئت کوهنوردی شهرستان اقلید جهت مهمان نوازی و راهنمایی  که بعمل آوردند تشکر می گردد.

به شکر خدا بدون مشکلی برنامه در ساعت 11:30 روز جمعه تاریخ 16/03/1393 در ساختمان ستاد دانشگاه خاتمه یافت.

برنامه بعدی، صعود به  کوه خلنو با ارتفاع 4375 متر که بام استان تهران  می باشد.

شرکت کنندگان جهت شرکت در برنامه می توانند با آقای بابک بهرامیان کارشناس حقوقی شاغل درساختمان ستاد دانشگاه (شماره تماس 8358423 و 09183351263 )هماهنگی نمایند.​​​

زمان حرکت ساعت 07:00 روزپنج شنبه تاریخ 29/03/1393 از ساختمان شماره یک ستاد دانشگاه می باشد.

در برنامه فوق احراز شرایط ذیل الزامی است:

1- داشتن کارت معتبر بیمه کوهنوردی

2- تکمیل تعهد نامه مرتبط به کوهنوردی

3-قبولی از تست کوهنوردی که زمان آن پس از ثبت نام اعلام می گردد.

در ضمن تجهیزات کوهنوردی به همراه چادر ،کیسه خواب و  زیر انداز تاریخ یاد شده بعهده شرکت کنندگان می باشد.

وعده های شام روز پنج شنبه همچنین صبحانه و نهار روز جمعه که مصادف با صعود از کوه می باشد بصورت شخصی تهیه می گردد.

مابقی وعده های غذایی مشترک می باشد.

1

2

3

4

5

6

7

8

9

سه شنبه برنامه سنگ نوردی در ساعت 16:00 مکان پارکینگ پارک کوهستان برقرار می باشد.

انشاءاله برنامه های اصلی صعود تابستانه گروه کوهنوردی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه بعد از ماه مبارک رمضان به شرح ذیل می باشد:

کوه شهباز بام استان مرکزی و کوه دماوند بام ایران در مرداد ماه

کوه شاهوار بام استان سمنان و کوهقاش مستان بام استان های اصفهان و کهگیلویه بویر احمد در شهریور ماه

10

۱۷ خرداد ۱۳۹۳ ۰۴:۴۲