حاشیه نگاری برمراسم تودیع و معارفه رییس دانشگاه

حاشیه نگاری برمراسم تودیع و معارفه رییس دانشگاه

-          برخلاف برنامه های قبلی با تاکید دکتر کریم برنامه راس ساعت 10 صبح بر اساس دعوتنامه آغاز شد .

-          نعدادی از مدعوین با پیش بینی تاخیر شروع برنامه غافلگیر شده و دیر به مراسم رسیدند.

-          ورود دکتر کریم و معاون درمان وزیر بهداشت با صلوات حضار همراه شد.

-          تعداد شرکت کنندگان در نشست به حدی بود که عده زیادی سرپا ایستاده بودند و نیز تعداد بسیاری از جمعیت در بیرون از سالن و از طریق سیستم مداربسته شاهد مراسم بودند.

-          یکی از برنامه های ویژه که مورد استقبال قرار گرفت پخش کلیپ کوتاهی در مورد کودکان سرطانی بود.

-          در مراسم از اقدام دکتر کریم در اختصاص هزینه چاپ تبریک وی از سوی اشخاص حقیقی و حقوقی به کودکان سرطانی تقدیر شد.

-          حضور تعداد زیادی از همکاران  و مردم شهرستان سنقروکلیایی از جمله فرماندار این شهرستان در زمان حضور دکتر کریم در سنقر مشهود بود.

-          اقبال بنی عامریان شاعر سنقری نیز با حضور در پشت تریبون دو بیت شعر سروده خود را در مورد دکتر کریم برای حضار خواند.

-          مجری برنامه با شعری از مولانا .. مستان سلامت می کنند برنامه را آغاز نمود.

-          در پایان مراسم به علت تعدد هدایای تقدیر فقط به ذکر اسامی اکتفا شده و هدایا دست به دست نگردید.

-          وزیر بهداشت ضمن ارسال حکم رییس جدید دانشگاه از دکتر نیکبخت تقدیر کرد.

-          دکتر کریم شعری از حافظ را در ابتدای مراسم بر روی پرده قرار داد و گفت آن را سرلوحه کار خود قرار داده است.

-          رییس پیشین دانشگاه نیز با شعری با مضمون خداحافظی سخنان خود را پایان داد.

-          انجمن دانشجویان حامی کودکان سرطانی از برگزار کنندگان خواسته بودند تا یک کودک سرطانی به نمایندگی از آنان از اقدام دکتر کریم قدردانی نماید که کودک به دلیل مشکلات بیماری اش نتوانست در مجلس حاضر شود.

-          نمایندگان استان به علت برگزاری جلسه علنی مجلس نتوانستند در جلسه حاضر شوند .

-          یکی از شرکت کنندگان در ضمن سخنرانی دکتر نیکبخت از او در مورد به کار بردن اصطلاحی توضیح خواست .

-          اقشار مختلف مردم از شهرستان های استان و نیز اعضای هیات علمی و روسای دانشگاه ها و ادارات استان در مراسم حضور یافتند.

-          گفتگوهای دوستانه پس از جلسه در لابی مجموعه امام رضا (ع) طولانی بوده و تخلیه مجموعه به درازا کشید.