سرپرست دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه گفت : از مراکز رشد فناوری سلامت حمایت می کنیم.

دکتر حسین کریم در نشست هیات رییسه که برای اولین بار به ریاست وی برگزار می شد ، گفت : کار باید بر مبنای اصول منطقی استوار باشد .

وی کار در حوزه های تحقیقاتی را امری موثر برای رشد و بالندگی در حوزه سلامت ارزیابی و اظهار داشت : از هر ایده ، تفکر و تلاش و فعالیت خلاقی که منجر به نوآوری و ابتکار شود حمایت می کنیم.

دکتر کریم افزود : مبنای حمایت هم ارزیابی فعالیت و نگاه به نتیجه کار است که اگر نتایج بتواند دارو یا تجهیزات تازه ای را به بخش سلامت عرضه نماید ، دانشگاه هم همکاری خود را برای ارتقای مراکز رشد و فناوری سلامت و شرکت هایی که حاضرند در این زمینه فعالیت نمایند اعلام می کند اما در چارچوب قانون و آیین نامه های موجود و با نگاه مثبت .

این فوق تخصص بیماری های قلب و عروق گفت : برای اجرای هر طرح و برنامه ای بایستی ابتدا هدف ، آینده نگری و خدماتی که از اجرای طرح عاید می شود مورد بحث و تبادل نظر کارشناسی قرار بگیرد و در صورت مثبت ارزیابی شدن ، برای اجرای آن برنامه اصلی داشته باشیم.