وی ماه رمضان را فرصتی مغتم شمرد که خواب آن عبادت و نفس کشیدن آن سبحان اله است و خداوند در این ماه با مهمان نوازی خود به انسانها لطف و عنایت ویژه دارد.

مسئول دفتر نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه : ماه رمضان مثل پله برقی ما را به سمت خدا می برد.

حجه الاسلام کاظمی اصل مسئول دفتر نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه گفت : برابر تفسیر سوره عصر اکثرا به نحوی دارند ضرر می بینند و بهره کافی از دوران عمر خود نمی برند، برخی به مادیات و منافع دنیوی فکر می کنند و برخی با اعمال خود بهشت را می خرند.

کاظمی اصل افزود : ماه رمضان مثل پله برقی ما را به سمت خدا می برد و نزدیک می گرداند و طبیعی است روی پله برقی اکثر مردم ایستاده اند ولی برخی به خاطر زودتر رسیدن روی پله برقی هم راه می روند و اینجاست اگر ما در این ماه به قرائت و تفسیر و تامل در آیات خداوند بپردازیم مثل این است که روی پله برقی راه رفته ایم و راه رسیدن به خدا را کوتاه تر کرده ایم.

۱۱ تیر ۱۳۹۳ ۰۹:۵۴