جامعه داروسازی به عنوان یکی از حلقه های اصلی شبکه سلامت جامعه هستند

دکتر کریم سرپرست دانشگاه علوم پزشکی در پیامی روز داروسازی را به داروسازان تبریک گفت.

به نام خداوند جان و خرد

پنجم شهریورماه را به مناسبت زادروز حکیم نامدار  ، کاشف ، محقق و حکیم بزرگ ایرانی زکریای رازی روز داروسازی نام نهاده اند.

این عالم برجسته و بزرگ مرد تاریخ علم و دانش که با نگرش مبتنی بر تحقیق و تجربه و کوشش خستگی ناپذیر ، پرده ازرازهای بسیاری برداشته ، آثار ارزشمندی هم چون الحاوی و طب المنصوری را نگارش نمود ، سهم به سزایی در توسعه علوم مختلف از جمله  پزشکی، ریاضیات، نجوم، الهیات و کیمیا ایفا نموده و آثارش تا قرن ها مرجع آموزش پزشکان در سراسر جهان بوده است.

این روز را به حق روز داروسازی نام نهاده اند چه اینکه داروسازان نیز پایه دانشی خود را بر محور آزمایش و آفریدن و پژوهش بنا نهاده اند و برای بالندگی روز افزون این مجموعه از علوم خدمتگزار بشری هیچ تلاشی را وا نمی گذارند.

اینجانب ضمن تبریک روز داروسازی به همکاران عزیز داروسازم در استان و اعضای جامعه داروسازی به عنوان یکی از حلقه های اصلی بازیابی سلامت بیماران و اجزای اصلی و فعال شبکه سلامت جامعه و پیشگیری از بیماری و نیز ارتقای سلامت ، برای یکایک آنان توفیق و سربلندی آرزو می نمایم و امیدوارم سلامت و موفقیت همراه همیشگی پاسداران سلامت باشد .

دکتر حسین کریم

سرپرست دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه