امروز همکاران علوم پزشکی پیاده یا با دوچرخه در محل کار خود حاضر شدند

امروز همکاران علوم پزشکی پیاده یا با دوچرخه  در محل کار خود حاضر شدند
سرپرست دانشگاه: امروز مردم در تمام کشورهای جهان روز قلب را پاس می دارند.

کارکنان علوم پزشکی امروز برای پیشگیری از بیماری های قلبی پیاده یا با دوچرخه به محل کار خود آمدند و در محوطه دانشگاه به ورزش پرداختند.

استاندار کرمانشاه هم برای تاکید بر اهمیت این روز در اجتماع کارکنان علوم پزشکی حاضر شد و به ورزش کردن همراه با کارکنان پرداختد .

سرپرست دانشگاه در جمع همکاران گفت: امروز روز قلب را در تمام جهان پاس می دارند و کارکنان علوم پزشکی کرمانشاه هم برای همراهی با سازمان جهانی بهداشت در نامگذاری بیست و نهم سپتامبر به نام روز قلب پیاده به محل کار خود آمده اند و به ورزش پرداخته اند.

این متخصص قلب و عروق ضمن تقدیر از استاندار و معاونین او برای حضور و همراهی با کارکنان در امر پیشگیری از بیماریهای قلبی از همگان خواست تا برای داشتن قلبی سالم علاوه بر رعایت نکات بهداشتی شاد بودن را هم فراموش نکنند و از استرس بپرهیزند.

در ادامه این مراسم به همکاران به قید قرعه جوایزی شامل دوچرخه، راکت تنیس، توپ والیبال و طناب ورزشی اهدا شد و همکاران به صرف صبحانه سالم شامل گردو، خرما، نان سنگک و پنیر پرداختند.