دکتر مرضیه کبودی به عنوان رییس دانشکده پرستاری و مامایی منصوب شد

پیشتر دکتر حسین اشتریان مسئولیت این دانشکده را برعهده داشت

ریاست دانشگاه طی حکمی خانم دکتر مرضیه کبودی را به عنوان رییس دانشکده پرستاری و مامایی منصوب کرد.

دکتر کبودی مهمترین رسالت خود در دانشکده پرستاری و مامایی کرمانشاه را ارایه صحیح ترین، مطمئن ترین، و منطقی ترین خدمات به تناسب نیاز گیرنده؛ تلاش و احساس نیاز مداوم به یادگیری و سخاوت علمی؛ درک ماهیت و مقصد علمی کمال جویانه؛ و رعایت حرمت انسان دانسته است.

وی در پیامی که برای روابط عمومی دانشگاه ارسال کرده، آورده است: بی شک با توکل به پروردگار هستی، انجام آموزه های دین اسلام، پیروی از رهنمودهای مقام معظم رهبری و اجرای مسئولانه وظایف تدوین شده؛ به اهدافمان خواهیم رسید.

مرضیه کبودی دکترای بهداشت باروی از دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی و استادیار دانشکده پرستاری و مامایی کرمانشاه است. از مهمترین فعالیت های اجرایی وی می توان به:

مدیر گروه مامایی به مدت شش سال، رئیس دفتر توسعه دانشکده به مدت یک سال و معاونت آموزشی و پژوهشی دانشکده از آبان سال 1391 تا آبان 1393 اشاره کرد.

برخی مقالات منشر شده:

Parity and risk of obesity in middle age wpmen. Official Journal of International Society of Diabetes and Vascular Disease (USA). 2005

The study of knowledge, Attitudes, and Practice on Reproductive Health Among Iranian Women. Human Reproduction. 2005

ترجمه کتب:

بیماری های زنان و مامایی