قله بیستون در پنجمین روز زمستان 1393 توسط گروه کوهنوردی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه فتح گردید.

برنامه بعدی صعود به قله پراو می باشد. زمان حرکت بعد از اذان صبح روز جمعه تاریخ 19/10/1393 از ساختمان شماره یک ستاد دانشگاه می باشد.
دیدار با دوستان صخره نورد ،دوشنبه ها ساعت 14:00 پارک شرقی -دیواره زردکوتاه و روزهای پنج شنبه در پارکینگ پارک کوهستان می باشد شرکت کنندگان جهت شرکت در برنامه می توانند با آقای بابک بهرامیان کارشناس حقوقی شاغل درساختمان ستاد دانشگاه (شماره تماس 8358423 و 09183351263) هماهنگی نمایند.

قله بیستون با ارتفاع 2780 متر از سطح دریا  قرار دارد عمده شهرت جهانی این کوه بخاطر دیواره 1200 متری این قله است که در ضلع جنوبی این کوه قرار گرفته است.

مسیرهای متعددسنگ نوردی بوسیله ابزار برروی دیواره بیستون برای رسیدن به قله توسط صخره نوردان ایجاد شده است ولی مسیرکوهپیمایی به قله بیستون باید از جبهه شمالی این کوه صورت گیرد و  سه راه جهت این صعود وجود دارد :

1)   تنگه ایل دره : از روستای سنقرآباد شروع میشود (این روستا در کیلومتر یک جاده بیستون - سنقر قرار گرفته است)

2) پیازه ری:مسیر نیمه فنی که در بدون راهنما توصیه نمی گردد.

3) میشه ری: بهترین مسیر صعود با جاده پایکوب مناسب و مشخص

ابتدای دو مسیر کوهنوردی اخیر ،جاده خاکی با مسافت 2 کیلومتر روبروی پلیس راه کرمانشاه - بیستون می باشد .

برنامه صعود به کوه بیستون از ساعت 07:00 شروع شد حرکت گروه با آهنگی ملایم از راه پیازه ری آغاز گردید واین مسیر با درجه سختی   دست به سنگ  بدون احساس نیاز به طناب  طی شد با استراحت های متوالی ، در ساعت  12:00 قله فتح گردید. بر فراز قله ذکر خدا  آویزه گوش فاتحین می باشد.تهیه عکس و صرف نهار در زیرآسمان آبی صورت گرفت و مسیربازگشت از راه میشه ری انجام شد.بالاخره برنامه در ساعت 16:40 همان روز بدون مشکلی در ساختمان شماره یک دانشگاه ختم گردید.