دکتر نجفی دستاوردهای پژوهشی دانشگاه را تشریح کرد

معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه در نشست هیأت رییسه روز شنبه بیستم دیماه به تجلیل وضعیت پژوهشی دانشگاه در سال گذشته پرداخت.

دکتر فرید نجفی با اشاره به شاخص های بررسی پژوهشی در وزارت بهداشت ، درمان و آموزش پزشکی گفت: دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه در شاخص حاکمیت و رهبری 936 امتیاز ، در شاخص توانمندسازی 100 امتیاز ، در بخش تولید دانش 10184 امتیاز و در بخش تحقیقات دانشجویی 1683 امتیاز را کسب نمود.

وی به تلاش 279 عضو هیات علمی ، و 404 پژوهشگر تطبیق یافته در سال 1392 در دانشگاه اشاره کرد و گفت: هر پژوهشگر عضو هیات علمی در این سال 26/50 و هر پژوهشگر تطبیق یافته 35/20 امتیاز را به دست آورده است.

دکتر نجفی تالیف 9 جلد کتاب ، 20 مورد ارجاع به مقالات  و کتب مرجع بین المللی ، دو مورد اختراع و نوآوری را از جمله فعالیت های این حوزه و چاپ 586 مقاله  در مجلات داخلی ، 81 مقاله در مجلات بین المللی و 364 مقاله چاپ شده در مجلات داخلی را از دستاوردهای تحقیقاتی دانشگاه دانست.

این دانشیار دانشگاه افزایش مقالات پذیرفته شده در پاپ مد از 47 به 71 مورد و در اسکوپوس از 76 به 151 مورد را اعلام نمود و از اعضای هیأت علمی خواست در زمینه افزایش کیفیت تحقیقات به منظور حضور موثرتر در مجلات معتبر آی اس آی تلاش بیشتری به خرج دهند.