اورژانس ‌هوایی کرمانشاه بزودی ایلام و کردستان را نیز پوشش می‌دهد

رییس مرکز مدیریت حوادث و فوریت‌های پزشکی استان ‌کرمانشاه گفت: اورژانس هوایی کرمانشاه به زودی استانهای ایلام و کردستان را تحت پوشش قرار می‌دهد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) منطقه‌کرمانشاه، صائب مدرسی اظهار کرد: در حال ‌حاضر 44 پایگاه جاده‌ای و 20 پایگاه شهری اورژانس در سطح استان فعال هستند.

وی تصریح کرد: امسال دو پایگاه "چنار" و "الهیه" در راستای پوشش مناسب این دو منطقه راه‌اندازی می‌شود.

مدرسی با اشاره به وجود 70 دستگاه آمبولانس در سطح‌استان، اظهار کرد: یک دستگاه اتوبوس‌آمبولانس نیز با 12 تخت اورژانسی در سطح استان فعال است که یک دستگاه دیگر نیز در حال خریداری است.

به گفته رییس مرکزمدیریت حوادث و فوریت‌های پزشکی استان‌کرمانشاه در حال حاضر 460 پرسنل‌ اورژانس در سطح ‌استان فعال هستند.

مدرسی با اشاره به فعال‌ بودن اورژانس‌هوایی در سطح استان، اظهار کرد: راهاندازی اورژانس هوایی کمک بسیاری به افزایش سرعت انتقال مصدومین در مناطق صعب‌العبور و حوادث‌ جاده‌ای داشته ‌است.

وی با بیان اینکه مرکزمدیریت حوادث و فوریت‌های پزشکی استان کرمانشاه به عنوان قطب غرب‌کشور فعالیت می‌کند، اظهار کرد: در هماهنگی‌های به عمل آمده با هوانیروز به زودی اورژانس‌هوایی کرمانشاه، استانهای ایلام و کردستان را نیز تحت‌پوشش قرار می‌دهد.