موافقت اصولی وزارت بهداشت با راه اندازی دو مرکز تحقیقاتی دیگر در دانشگاه

وزارت بهداشت و درمان با ارسال نامه ای به ریاست دانشگاه موافقت اصولی خود را با راه اندازی دو مرکز تحقیقاتی روغن و چربی ها و  بیماری های کبد در دانشگاه اعلام کرد.

پیشتر موافقت اصولی وزارت بهداشت برای راه اندازی مراکز تحقیقاتی بیولوژیک پزشکی، باروری و ناباروری، عفونت های بیمارستانی، توسعه اجتماعی و اترتقای سلامت، دارو رسانی نانو، دارورسانی نوین، پیشگیری از سوء مصرف مواد، اختلالات خواب،گوارش و کبد، قلب و عروق و عوامل محیطی موثر بر سلامت اخذ شده و این مراکز درحال فعالیت هستند.

درضمن دو مرکز بیولوژی پزشکی و باروری و ناباروری نیز توانسته اند موافقت قطعی وزارتخانه را اخذ کنند.

گفتنی است معاونت تحقیقاتی دانشگاه در نظر دارد بزودی موافقت اصولی وزارتخانه را برای راه اندازی مرکز تحقیقاتی زنان و نیز مهندسی بافت و طب بازسازی اخذ نماید.