معاون فرماندار جوانرود: ارتقا سلامت جامعه نیازمند همدلی مردم و مسوولین است

معاون فرماندار جوانرود: ارتقا سلامت جامعه نیازمند همدلی مردم و مسوولین است.

به گزارش خبرنگار ایرنا کمال شهسواری روز یکشنبه در کارگروه بهداشت و سلامت بر ضرورت همکاری تمامی ادارات با شبکه بهداشت و درمان برای برگزاری بهتر برنامه های هفته سلامت تأکید کرد.

وی تصریح کرد: هفته سلامت فرصت مناسبی برای اطلاع رسانی، آگاهی بخشی و فرهنگ سازی برای ارتقای شاخص های سلامت عمومی است.

شهسواری تاکید کرد: با اجرای برنامه های متنوع، ضمن گرامیداشت این هفته، با اطلاع رسانی گسترده براساس شعار سال سازمان جهانی بهداشت، سطح آگاهی جامعه در باره مفاهیم سلامت افزایش می یابد.

رییس شبکه بهداشت و درمان جوانرود نیز خواستار هماهنگی و مشارکت بیشتر اعضای کارگروه بهداشت و سلامت شهرستان در جهت اجرای هرچه باشکوه تر برنامه های هفته سلامت شد.

دکتر ژیلا منوچهری افزود: هفته سلامت فرصت مغتنمی است تا بتوانیم مفاهیم سلامت را به مردم منتقل کرده و به هدف نهایی سلامت دست پیدا کنیم.

وی اجرای زنگ سلامت در مدارس، پیاده روی خانوادگی کارکنان شبکه بهداشت، عیادت از بیماران، برگزاری جشنواره غذای سالم، تجلیل از مراقبین بهداشتی، شناسایی و برگزاری گارگاه های آموزشی و بهداشتی را از مهمترین برنامه های هفته سلامت در شهرستان جوانرود اعلام کرد.

شهرستان جوانرود با 74 هزار نفر جمعیت در 86 کیلومتری شمال غرب کرمانشاه واقع شده است.