کرمانشاه صاحب بزرگترین دانشکده پزشکی کشور می شود

کرمانشاه صاحب  بزرگترین دانشکده پزشکی کشور می شود

استان کرمانشاه صاحب بزرگترین دانشکده پزشکی در کشور می شود.

معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه در گفتگو با روابط عمومی دانشگاه با معرفی بیش از 160 پروژه در حال انجام در استان کرمانشاه در حوزه بهداشت و درمان مهمترین پروژه در دست اجرای دانشگاه علوم پزشکی را ساخت پردیس دانشگاه دانست و گفت :دانشگاه با قدمت 40 ساله خود هنوز از داشتن پردیس محروم است که منجر به کاهش سرعت انجام امور و افزایش هزینه ها شده است.

دکتر ابراهیم شکیبا افزود: بهمین دلیل مسئولین دانشگاه و استان مصمم به احداث این پروژه هستند و مجوزهای آن از کمیسیون215 ریاست جمهوری کسب شده است و فعلا اقدامات مربوط به ساخت دانشکده پزشکی با 18500متر مربع دانشکده دندانپزشکی با 10900متر مربع دانشکده پرستاری با 9500 متر مربع و دانشکده پیراپزشکی با 7500متر مربع در حال انجام است.

وی دانشکده پزشکی در حال ساخت کرمانشاه را بزرگترین دانشکده پزشکی در سراسر کشور دانست که فضای لازم برای آموزش و تحقیق را در اختیار دانشجویان و اساتید قرار خواهد داد.