مدیرکل راه و شهرسازی کرمانشاه: نقشه بیمارستان 540 تختخوابی کرمانشاه حداکثر ظرف دو ماه آینده آماده می شود

مدیرکل راه و شهرسازی کرمانشاه با اعلام آماده شدن نقشه بیمارستان 540 تختخوابی کرمانشاه در دو ماه آینده ، این بیمارستان را بزرگترین بیمارستان جنرال غرب کشور دانست که در سه ماه آینده کلنگ احداث آن به زمین زده خواهد شد.

مهندس عباداله بهادری که در حاشیه کلنگ زنی پروژه پردیس دانشگاه با خبرنگاران سخن می گفت، به پیگیری های مجموعه استانداری و دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه برای تسریع در روند احداث این بیمارستان اشاره کرد و گفت تمام مجوزهای مربوط به ساخت این بیمارستان دریافت شده و منتظر ارایه نقشه ساخت بیمارستان  از طرف مهندسین مشاور پروژه هستیم.

وی بودجه لازم برای ساخت این بیمارستان را بیش از 400 میلیارد تومان ذکر کرد و افزود: هماهنگی های لازم برای تخصیص این بودجه انجام شده است.