بازگشت پیروزمندانه دختران ورزشکار دانشجوی دانشگاه از ارومیه

4 طلا ، 2 نقره ، 2 برنز و سه کاپ قهرمانی و اخلاق حاصل تلاش دختران ورزشکار دانشجوی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه در دوازدهمین المپیاد ورزشی دانشجویان سراسر کشور در ارومیه بود .

معاون فرهنگی دانشجویی با اعلام این خبر گفت: دختران ورزشکار دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه در قالب 8 تیم در دوازدهمین المپیاد دانشجویی کشور که از 23 تا 30 مردادماه در ارومیه برگزار می شود .شرکت کردند که اسامی مدال آوران به شرح ذیل می باشد :

الهام طهماسبی - مدال طلای رشته کاراته - کومیته انفرادی، مینا خسروی فر-مدال نقره رشته کاراته - کومیته انفرادی، الهام طهماسبی - مدال نقره رشته کاتای انفرادی و تارا مظاهری - الهام طهماسبی و مینا خسروی مدال برنز در رشته کاتای تیمی .همچنینکاپ قهرمانی مقام دوم نیز به تیم کاراتای علوم پزشکی کرمانشاه تعلق گرفت.

در رشته شنا نیز  خانم پریا نقشی توانست 3مدال طلا در 50 متر کرال سینه، 100 متر کرال سینه و در 200 متر کرال سینه  و خانممحدثه فیض رهنمون مدال برنز شنا در 100 متر قورباغهرا کسب کنند.

تیمهای دو میدانی و شطرنج نیز کاپ اخلاق این دوره از مسابقات را دریافت نمودند.

دکتر رضا علی بخشی ضمن تقدیر از دستاوردهای این دانشجویان در این مسابقات خواستار برنامه ریزی برای کسب توفیقات بیشتر در المپیادهای دانشجویی دختران و پسران شد.

گفتنی است در دوازدهمین المپیاد ورزشی دختران دانشجو علوم پزشکی کشور که از 23 تا 30 مردادماه در ارومیه برگزار  شد 1500 ورزشکار از 46 دانشگاه شرکت داشتند .