مراسم تقدیر و معارفه ریاست بیمارستان امام علی(ع) برگزار شد

مراسم تقدیر از دکتر بهزاد حیدرپور و معارفه دکتر ساره محمدی به عنوان رییس مرکز آموزشی درمانی تحقیقاتی امام علی(ع) امروز با حضور معاونت درمان دانشگاه روسا و مدیران بیمارستان ها و نیز پرسنل این مرکز برگزار شد.

دکتر حیدر پور در این مراسم با اشاره به انجام برنامه های طرح تحول سلامت و اعتبار بخشی بیمارستان ،ایجاد داروخانه ، بخش های جدید و نیز طرح های توسعه ای در بیمارستان در زمان مسئولیت او ، به فعالیت شبانه روزی پرسنل درمانی و پشتیبانی مرکز برای انجام هرچه بهتر این برنامه ها اشاره کرد و  برای دکتر محمدی آرزوی توفیق کرد.

معاون درمان دانشگاه نیز در این مراسم با اشاره به اینکه بیمارستان امام علی(ع) بعنوان یکی از مراکز  نمونه کشوری برای راه اندازی مرکز PIC  انتخاب شده است به تقدیر از زحمات پرسنل و مدیران این مرکز پرداخت .

دکتر ساره محمدی نیز ابراز امیدواری کرد که با حمایت های مسئولین و استمرار تلاش همکاران بیمارستان توسعه و ارتقا در این مرکز ادامه یابد.