کلینیک بیمارستان معتضدی کلنگ زنی شد

کلینیک بیمارستان معتضدی با حضور معاون امور بانوان ریاست جمهور، استاندار کرمانشاه و مدیران دانشگاه امروز کلنگ زنی شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی کرمانشاه ،عملیات احداث این کلینیک در مرکز آموزشی درمانی معتضدی امروز باحضور خانم ملاوردی معاون ریاست محترم جمهور در امور بانوان با اعتباری بالغ بر 9میلیارد و 700میلیون تومان با زیربنای 2100متر مربع رسما آغاز شد.

ریاست دانشگاه در مراسم کلنگ زنی این پروژه با اشاره به تلاش شبانه روزی مجموعه مدیران استان و همکاران دانشگاهی برای محرومیت زدایی از بخش بهداشت و درمان در استان احداث این کلینیک را بخشی دیگر از طرح تحول سلامت دانست و گفت: مناطق جنوبی شهر کرمانشاه با حجم بالایی از شهروندان از امکانات کمتری به نسبت سایر مناطق برخوردار است و به همین سبب ارایه خدمت به این بخش از کلانشهر کرمانشاه برای دانشگاه  اولویت ویژه ای دارد.

دکتر حسین کریم با اشاره به در حال ساخت بودن دیگر کلینیک ها در بیمارستان های مختلف در شهر کرمانشاه و دیگر  شهرستانهای استان، کلینیک بیمارستان معتضدی را کلینیکی جامع معرفی کرد که علاوه بر گردآوری متخصصان زنان و زایمان با مهارت های گوناگون به ارایه خدمات پزشکی در سایر رشته ها می پردازد و بیماران این منطقه با هر نوع مشکلی می توانند به آن مراجعه نمایند.

گفتنی است مطابق برنامه اعلام شده کلینیک بیمارستان معتضدی تا پایان سال جاری به بهره برداری خواهد رسید.