کسب رتبه دوم در آزمون بورد تخصصی توسط دانشجوی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه

رزیدنت دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه توانست رتبه دوم آزمون بورد تخصصی کشور را به دست آورد .

دکتر مهدی شیرزادی فر رزیدنت روانپزشکی دانشگاه در رقابت با سایر شرکت کنندگان از سراسر کشور موفق به کسب رتبه دوم آزمون بورد تخصصی روانپزشکی گردید.

موفقیت دکتر شیرزادی فر درحالی است که رقبای وی غالباً از دانشگاه های طراز اول کشور بوده است اما وی توانست با پشت سرگذاشتن آنان این رده مهم علمی را به دست آورد.

گفتنی است آزمون بورد رشته روانپزشکی در دو مرحله کتبی و شفاهی برگزار می گردد که دکتر شیرزادی فر با کسب نمره لازم برای اولین بار در کرمانشاه به این موفقیت دست یافته است.

روابط عمومی دانشگاه کسب این افتخار را به وی ، اساتید گرامی گروه روانپزشکی و مجموعه دانشگاهی تبریک می گوید.

طاهری
۱۳۹۴/۰۶/۳۰
4
0
2

با ابراز تبریک فراوان خدمت آقای دکتر شیرزادی فر امید است این نخبه علمی کشور و استان مورد تقدیر وحمایت مسولین محترم ذیربط قرارگرفته و با قرار دادن امکانات مناسب در اختیار اینگونه افراد ایشان را جهت آغاز جنبشی بسوی اعتلا و ارتقا سطح علمی استان یاری نمایند.