یک دستگاه رادیوتراپی جدید در بیمارستان امام رضا(ع) نصب می شود

با تصمیم شورای سیاستگذاری دانشگاه و متخصصان و دست اندرکاران درمان بیماران سرطانی دستگاه جدید رادیوتراپی در مرکز امام رضا نصب می گردد.

در نشستی که به منظور تصمیم گیری در خصوص رفع مشکلات بیماران سرطانی شکل گرفت مقرر شد در بیمارستان امام رضا(ع) مرکزی احداث گردد که در آن خدمات رادیوتراپی و شیمی درمانی بصورت متمرکز انجام شود.

همچنین با انتقال بخش رادیوتراپی به مرکز جدیدفضای آن جهت توسعه اورژانس بیمارستان اختصاص داده شود.

اعضای شورای سیاستگذاری همچنین بر اجرای مصوبه پیشین خود مبنی بر ساخت مرکز جامع سرطان در بیمارستان امام خمینی تاکید کردند.

ریاست دانشگاه نیز در این نشست خبر ورود دستگاه جدید رادیوتراپی تا چند ماه آینده را اعلام کرد که ورود این دستگاه می تواند از بار مشکلات بیماران سرطانی تا حد زیادی بکاهد.