دکتر امیریان به عنوان رئیس بیمارستان دکتر محمد کرمانشاهی منصوب شد

رئیس دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه دکتر هوشنگ امیریان عضو هیأت علمی و فوق تخصص روانپزشکی اطفال را به عنوان رئیس مرکز آموزشی ، درمانی دکتر محمد کرمانشاهی انتخاب نمود.

دکتر امیریان دانش آموخته سال 1376 پزشک عمومی از دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه، فارغ التحصیل سال 1383 رشته تخصصی اعصاب و روان دانشگاه علوم پزشکی اهواز ، فارغ التحصیل فوق تخصص اعصاب و روان کودک و نوجوان در سال 1388 دانشگاه علوم پزشکی اصفهان است.

وی که در دوره تحصیل مقطع دکترای عمومی جانشین بسیج دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه بود، مسئولیت مرکز بهداشت بخش میانراهان ، مسئولیت مرکز بهداشت بخش ماهیدشت ، مسئولیت گروه مبارزه با بیماری های مرکز بهداشت شهرستان کرمانشاه ، معاونت مرکز بهداشت شهرستان کرمانشاه ، مسئولیت بخش اورژانس بیمارستان فارابی و مسئولیت و مشارکت در راه اندازی مرکز مشاوره بیماری های رفتاری را تجربه کرده است.

گفتنی است پیش از ایشان این مسئولیت برعهده دکتر محمود قاسمی فوق تخصص غدد و متابولیسم کودکان بود.