دانشگاه علوم پزشکی ، دستگاه برتر استان در زمینه امر به معروف و نهی از منکر شد

دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی کرمانشاه به عنوان دستگاه اجرایی برتر استان در زمینه فریضتین امر به معروف و نهی از منکر معرفی و مورد تقدیر قرار گرفت.

دبیرستاد امر به معروف و نهی از منکر استان کرمانشاه در لوح تقدیری که خطاب به دکتر کریم رئیس دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه صادر گردیده است از تلاش های وی و کارکنان مجموعه دانشگاه به دلیل فعالیت های چشمگیر در اجرای این فریضه ها در سال های 1393 و1394 تقدیر کرده است.

سرتیپ دوم پاسدار بهمن ریحانی با ذکر این که بی شک کسب رضای الهی هدفی است بس بزرگ که ره توشه این راه مقدس خصائل نیک انسانی است گفت : دست یافتن به این هدف در گرو اجرای تعهدات و انجام وظایف دینی بالاخص فریضه امر به معروف و نهی از منکر به عنوان به پا دارنده تمام فرائض و نیکی ها می باشد.

روابط عمومی دانشگاه کسب این افتخار را به مجموع مدیران و همکاران دانشگاه به ویژه تلاشگران حوزه معاونت فرهنگی ، دانشجویی تبریک می گوید.