درگذشت یگانه جراح عروق غرب کشور بر اثر سانحه تصادف

استاد دکتر عزت اله صادقی درگذشت.

استاد صادقی که به عنوان تنها جراح عروق غرب کشور شناخته می شد دیروز به علت سانحه تصادف در کمربندی غربی کرمانشاه در حالی که از بیمارستان به محل سکونت خود برمی گشت دار فانی را وداع گفت.

پلیس راهنمایی و رانندگی علت صانحه را سرعت بیش از حد خودروی مقابل و عدم توانایی راننده آن در کنترل وسیله نقلیه عنوان کرده است.

این استاد برجسته فارغ التحصیل رشته پزشکی در سال 1372 کرمانشاه است که در سال 1380 در دوره تخصص و در سال 1384 در دوره فوق تخصص در دانشگاه تهران پذیرفته می شود  و پس از آن با انجام خدمت در کرمانشاه عنوان تنها جراح عروق غرب کشور را از آن خود می کند.

مراسم تشیع پیکر وی راس ساعت 10 صبح دوم آذرماه در محل ساختمان شماره یک دانشگاه برگزار می شود و پس از آن در باغ فردوس کرمانشاه به خاک سپرده می شود.

همچنین مراسم گرامیداشت وی سوم آذرماه در مسجد میرعبدالباقی کسری از ساعت 16 لغایت 17/5 برگزار می شود.

روابط عمومی دانشگاه فقدان این استاد برجسته و اخلاق مدار را به جامعه پزشکی و نیز مردم غرب کشور تسلیت گفته و برای آن مرحوم رحمت الهی را آرزومند است.