ریاست دانشگاه: حضور خیرین برای انجام هرچه بهتر طرح تحول سلامت ضروری است

پنجمین  نشست هیات امنا خیرین سلامت  امروز 15 آذر ماه در  معاونت  بهداشتی استان با حضور  دکتر کریم ریاست دانشگاه آقای  امیر قنبری رئیس مجمع خیرین سلامت  و اسماعیل غنیان معاون امور استانهای مجمع خیرین سلامت کشور و جمعی از خیرین  استان برگزار شد .

ریاست دانشگاه در این نشست با اشاره به اهمیت زربنایی وقف در اسلام و نیز فرهنگ مردم کرمانشاه افزود :مقوله سلامت مسئله مهمی است که تنها با همراهی دولت و مردم می تواند به سرانجام مطلوبی برسد.

دکتر کریم گفت ما در بحث تحول نظام سلامت  در سال گذشته وضعیت مناسبی داشته ایم امیدواریم در آینده هم  طرح تحول سلامت  به کمک خیرین  وضعیت رو به رشد افزایش سطح سلامت مردم را تداوم بخشد.

وی ضمن ابراز امیدواری برای افزایش فعالیت خیرین در عرصه سلامت گفت: امیدواریم شاهد حرکت خوب خیرین  در بحث  سلامت باشیم چون هیچ کاری بالاتر  از نجات جان یک انسان و نیز افزایش سطح بهداشت وجود ندارد.