مراسم یادمان پنجاهمین سالگرد تاسیس دانشکده پرستاری و مامایی کرمانشاه

مراسم یادمان پنجاهمین سالگرد تاسیس دانشکده پرستاری و مامایی کرمانشاه همزمان با جشن پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی، با حضور ریاست دانشگاه، جمعی از مسئولان و اساتید پیشکسوت پرستاری و مامایی برگزار شد.

دکتر حسین کریم در این مراسم ضمن تبریک ایام دهه فجر و پنجاهمین سالگرد تاسیس دانشکده پرستاری و مامایی، سه هدف عمده دانشگاه جهت این دانشکده را ساخت ساختمان جدید دانشکده پرستاری و مامایی، افزایش تعداد اعضای هیات علمی و افزایش مقاطع تحصیلات تکمیلی برشمردند.

وی در ادامه توصیه نمود که کلیه اعضای هیات علمی در پروژه های بهداشتی – درمانی، و نیز با مدیریتهای پرستاری و مامایی استان مشارکت و همکاری فعال نمایند.

مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه نیز اعلام داشتند در کنار دینداری می توان به کمال پیشرفت رسید.

وی با اشاره به اینکه دین اسلام توصیه هایی جهت ارتقای سلامت ارائه داده، که علم پزشکی سالها بعد به اهمیت آنها پی برده است، اظهار امیدواری کرد که بشر بتواند از تمام آموزه های دینی استفاده کند.

دکتر کبودی رییس دانشکده پرستاری و مامایی نیز ضمن خیرمقدم به کلیه مدعوین، هدف از برگزاری این آیین یادمان را تکریم از پیشکسوتان، یادآوری خاطرات سالهای گذشته، و جشن پیروزی انقلاب اسلامی برشمرد.

ض