رتبه سوم کشور برای اداره مشاوره و سلامت روان دانشگاه

بر اساس گزارش ارزیابی عملکرد ادارات مشاوره دانشجویی در سال 1393 که توسط مدیر کل دانشجویی وزارت بهداشت ،درمان و آموزش پزشکی ارایه شده است  اداره مشاوره و سلامت روان دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه موفق به کسب رتبه سوم کشوری و رتبه برتر در بین دانشگاههای علوم پزشکی منطقه 3 شده است .

رئیس اداره مشاوره و سلامت روان دانشگاه  رشد شاخص هایی مانند ارائه مشاوره حضوری و تلفنی ، برگزاری کارگاههای مهارت های زندگی - نشست های اعتیاد - ازدواج - پایش سلامت روان دانشجویان و ارایه اطلاعات در سامانه سیناسا را از عوامل کسب این رتبه ها دانست.
پرستو عباسپور ضمن تشکر از حمایت های بی دریغ معاونت فرهنگی دانشجویی دانشگاه و تشکر از همکاران اداره مشاوره و سلامت روان دانشجویان ، کسب رتبه برتر کشوری را به همه همکاران و مدیران حوزه های مرتبط تبریک گفت .