بازدید کارشناسان سازمان غذا و دارو از آزمایشگاه کنترل غذای معاونت غذا و دارو کرمانشاه

کارشناسان مرکز آزمایشگاه های مرجع کنترل غذا و دارو سازمان غذا و دارو در روز سه شنبه 27 بهمن ماه 94 از آزمایشگاه کنترل غذا و مواد آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه بازدید کردند.

مدیر آزمایشگاه کنترل غذا و دارو معاونت غذا و دارو کرمانشاه با اشاره به اینکه این بازدید جهت اعطاء مجوز آزمایشگاه کنترل دارو صورت گرفت گفت:
آزمایشگاه کنترل غذای معاونت غذا و دارو کرمانشاه آزمایشگاه مرجع قطب غرب کشور (قطب هفتم کشور) می باشد و با راه اندازی آزمایشگاه کنترل دارو به عنوان اولین آزمایشگاه کنترل دارو در غرب کشور می توانیم خدمات وسیع تری را به مردم  ارائه نماییم.

دکتر سید محمود میرمعینی گفت: تیم ممیزی مرکز آزمایشگاه های مرجع کنترل غذا و دارو سازمان غذا و دارو شرایط  آزمایشگاه کنترل غذای معاونت غذا و دارو کرمانشاه را مطلوب ارزیابی کردند.

گفتنی است دانشگاه علوم پزشکی ایران به تازگی و برای اولین بار در سطح دانشگاه های علوم پزشکی کشور موفق به راه اندازی آزمایشگاه کنترل دارو شده است و  دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه دومین مرکز مجهز به این آزمایشگاه خواهد بود.