ستاد تدوین برنامه عملیاتی دانشگاه تشکیل شد

ریاست دانشگا طی ابلاغی دکتر قباد محمدی را به عنوان قائم مقام خود در ستاد تدوین برنامه عملیاتی دانشگاه منصوب کرد.

به موجب این برنامه که از سوی وزیر بهداشت درمان و آموزش پزشکی به تمام دانشگاه های علوم پزشکی ابلاغ شده است دانشگاه ها می بایست تا پایان سال جاری برنامه عملیاتی خود برای سال 1395 را در تمامی حوزه ها به همراه بودجه آن آماده و به تایید هیات امنا برسانند.

تمامی واحدهای ستادی و اجرایی دانشگاه می بایست با توجه به تاکید مقام عالی وزارت برای انجام  سریع و دقیق این برنامه می بایست همکاری کاملی با دست اندرکاران اجرای آن داشته باشند.

گفتنی است پایش و ارزیابی عملکرد واحدهای دانشگاه در سال آینده بر اساس برنامه مصوب عملیاتی انجام می گیرد.

همکاران می توانند برای ارتباط با این ستاد از ایمیل  actionplan@kums.ac.ir استفاده کنند.