درگذشت نابهنگام دانشجوی بااخلاق پرستاری در کرمانشاه

رحمان سلیمانی دانشجوی با اخلاق دانشگاه جان به جان آفرین تسلیم کرد.

جسد این دانشجوی کوهنورد ترم سوم رشته پرستاری در ارتفاعات طاق بستان پیدا شد تا اندوه بر پیشانی خانواده ، دوستان و استادان وی در دانشگاه ظاهر شود.

اساتید و دوستان رحمان او را بسیار با اخلاق و منضبط معرفی می کنند.

ریاست دانشگاه به مناسبت درگذشت وی ضمن حضور در منزل ودیدار با خانواده این جوان تازه درگذشته پیامی به این شرح صادر کرد:

(همه به سوی او باز می گردیم)

خبر درگذشت دانشجوی عزیز رشته پرستاری دانشگاه مرحوم رحمان سلیمانی موجب اندوه و تاسف بسیار اینجانب شد.
از دیدگاه مدیران و اساتید دانشگاه هرکدام از دانشجویان چون فرزندان آنها به حساب آمده و وارد آمدن هر نگرانی برای آنان تشویش ما را به دنبال خواهد داشت.
حال که این دانشجوی خوب و جوان شایسته جمع خانواده عزادار و دوستان دانشگاهی اش را ترک کرده است, مجموعه دانشگاه نیز خود را داغدار این فقدان می داند.
امیددارم که خدای صابران به بازماندگان صبر عطا فرماید و آن تازه گذشته را مورد لطف و عنایت خود قرار دهد.

گفتنی است که در ترم گذشته سال جاری یک دانشجوی با اخلاق دیگر کرمانشاهی که در رشته داروسازی به تحصیل مشغول بود جان به جان آفرین تقدیم کرده است.