دکتر حمزه: دانشجویان فرصت های خود را مدیریت کنند

وظیفه اصلی دانشجویان در دانشگاه درس خواندن است اما در کنار این وظیفه اصلی فرصت های دیگری وجود دارد و دانشجویان باید اکنون که از محیط خانواده به فضای بزرگ تر و بازتری پا گذاشته اند و صاحب اختیار خود شده اند فرصت هایشان را خودشان مدیریت کنند.

معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه با ذکر اینکه جوانی بهترین فرصت زندگی است گفت: این فرصت نه به دلیل جوانی بلکه به دلیل وجود امکاناتی است که در اختیار دانشجویان قرار گرفته است به گونه ای که وارد شدن به دانشگاه به معنی تعیین تکلیف زندگی نیست اما این امکانات می تواند آینده ویژه ای را برای دانشجویان رقم بزند.

دکتر بهروز حمزه ورود دانشجویان به فعالیت های کمیته تحقیقات دانشجویی و مراکز رشد و فناوری را امری دانست که در بالندگی آنان مؤثر خواهد بود.

وی که در جمع دانشجویان دوره نیمسال دوم دانشگاه علوم پزشکی سخن می گفت افزود: دانشجویان نباید خود را دست کم بگیرند و با پا گذاشتن در دانشگاه و فضاهای این دانشگاه امکان موفقیت آنها بالاست.