روابط عمومی دانشگاه بر سکوی نخست روابط عمومی های برتر استان

در جشنواره برترین های روابط عمومی علاوه بر مشاور مطبوعاتی رییس جمهور ، مدیران و مسئولان استان و کارشناسان روابط عمومی ادارات استان نیز حضور داشتند.

در سومین دوره  جشنواره روابط عمومی های  برتر استان که با حضور مشاور رییس جمهور ،مسئولان استان و روسای ادارات در تالار وحدت برگزار شد از ریاست دانشگاه  و مجموعه روابط عمومی دانشگاه بخاطر تلاش ،کوشش و یک سال نوآوری در ایجاد ارتباط با مردم و کارکنان سازمان تقدیر شد . مدیر روابط عمومی دانشگاه در این جشنواره  لوح سپاس و تندیس مقام اول را از هیات داوران جشنواره دریافت کرد. پس از روابط عمومی دانشگاه  روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی مقام دوم و ادارات راه و ترابری و مخابرات مشترکا عنوان سوم را بدست آورده اند. در این جشنواره همچنین از اعضای شورای هماهنگی روابط عمومی های استان نیز تقدیر شد .

مدیریت روابط عمومی دانشگاه  ضمن تبریک فرارسیدن روز روابط عمومی از همه رابطین روابط عمومی  که در  جای جای استان در شبکه های بهداشت و درمان ، بیمارستان ها، دانشکده ها و معاونت های دانشگاه زمینه این موفقیت را برای دانشگاه فراهم کرده اند تقدیر و تشکر می نماید.

متن کامل خبر این موفقیت را اینجا ببینید