قدمی بزرگ در راه بین المللی سازی دانشگاه

شرایط جذب هیات علمی از بین اساتید خارجی و یا اساتید ایرانی در خارج از کشور بصورت "استاد وابسته" "Adjunct Professor" تسیهل گردید.
مدیر امور بین الملل دانشگاه علوم پزشکی با اعلام این خبر گفت: در راستای اعتلای جایگاه جمهوری اسلامی در عرصه دانش و تحقق چشم اندازهای متعالی نظام در افق 1404 و به منظور ارتقاء هیأت علمی دانشگاهها و موسسات آموزش عالی سلامت از مجرای گسترش تبادلات و تعاملات با مراکز معتبر علمی داخلی و بین المللی آیین نامه انتخاب و انتصاب اعضای هیأت علمی خارجی یا اساتید ایرانی خارج از کشور به صورت استاد وابسته (Adjunct professor) تدوین گردیده و ابلاغ می شود.
دکتر علیرضا احمدی که از این امر به عنوان قدمی بزرگ در راه بین المللی سازی دانشگاه یاد می کند ،درخصوص مراحل بررسی تقاضاها گفت : برای اعضای هیات علمی وابسته آموزشی ابتدا باید درخواست به شورای گروه آموزشی مربوطه ارائه گردد و آنگاه درخواست به رییس دانشکده و سپس معاون آموزشی دانشگاه ارجاع شده و درنهایت در هیات رییسه طرح گردد.
وی درمورد هیات علمی وابسته پژوهشی بایستی تقاضا ازسوی رییس مرکز تحقیقاتی به معاون پژوهشی دانشگاه ارسال گردیده و سپس در هیات رییسه مطرح شود.

لطفا فایلهای زیر را مطالعه بفرمایید