آخرین دوره فلوشیپ در سال 94 در حال برگزاری است

هفتمین دوره برنامه توانمندسازی مدیران و روسای بهداشتی منطقه غرب کشور (فلوشیپ )در سالن جلسات بوستان توسط معاونت بهداشتی و با حضورمدیران و روسای مراکز بهداشتی درمانی استانهای کردستان ، ایلام وکرمانشاه  در حال برگزاری است.

در این کارگاه ابتدا معاونت امور بهداشتی ضمن خیرمقدم به حضار این دوره را هفتمین و آخرین برنامه فلوشیپ در سال 94اعلام کرده و افزود: برنامه توانمندسازی در سال 95با مباحث جدیدتر و شرکت سایر گروههای هدف برگزار خواهد شد.

دکتر ابراهیم شکیبا همچنین درخصوص مدیریت بیماری های غیرواگیر گفت: هدف برنامه دفتر مدیریت بیماریهای غیر واگیر، ادغام برنامه های غیر واگیر در سیستم مراقبتهای بهداشتی اولیه است .

وی با ارایه مطالبی در مورد فلوچارت غربالگری ، بیماریابی ومراقبت در خصوص چک لیستها  گفت:برای دستیابی به اهداف خود  مجبور به اجرای برنامه پزشک خانواده ،ادغام برنامه ها طبق دستوالعمل کشوری ،بسته های خدمتی غیر واگیر واجرای برنامه PEN هستیم .

در ادامه این دوره دکتر کرمی متین در خصوص اعتباربخشی و اصول و فنون بهبود کیفیت و دکتر فضائلی در خصوص ارزشیابی اقتصادی برنامه هاو فناوری های بهداشتی همچنین اصول و فنون کاربردی اقتصاد سلامت مطالبی را بیان کردند.

این برنامه فردا نیز ادامه خواهد داشت.