دومین کارگاه آموزش بهره وری دانشگاه در سال 94 برگزار شد

دومین کارگاه آموزش بهره وری دانشگاه در سال  94 برگزار شد

دومین کارگاه آموزشی بهره وری دانشگاه در سال جاری،  با حضور ریاست دانشگاه ، مدیران ستادی ، روساء و سرپرستان شبکه های بهداشت و درمان شهرستان های تابعه و اعضای کمیته ی مذکور ، روز شنبه 15/12/94 در سالن بوستان دانشگاه برگزارشد.

دراین جلسه ، دکتر کریم رئیس دانشگاه با ارایه ی گزارشی از اقدامات انجام پذیرفته در راستای بهره وری سازمانی ، خواستار همکاری تمامی مدیران در همه ی سطوح مدیریتی دانشگاه ، درچرخه ی مدیریت بهره وری شد. وی هم چنین ضمن بحث راجع به مدیریت زمان و رسالت مداربودن سازمان، بر نهادینه کردن فرهنگ بهره وری وشفاف سازی اهداف وبهره وری نیروی انسانی بارعایت قوانین تاکید نمود .

در ادامه دکتر سهراب دل انگیزان ، عضو هیات علمی دانشگاه رازی،  ضمن بحث راجع به مفاهیم اساسی بهره وری به راه کارهای درآمدزایی نیز اشاره داشته و لازمه ی بهره وری را ، تغییر نگرش کارکنان و مدیران دانست . اوشرط لازم برای ایجاد جو نهادی بهره ور در سازمان را ، وجود افرادی خودساخته ، سالم، موفق ، دارای وجدان کاری بالا و انسان دوست درمحیطی کاملا قانونی، بدون فساد، بدون تبعیض وبا قابلیت جبران خدمت پذیرفته شده مناسب عنوان کرد.

شایان ذکر است دبیر کمیته ی بهره وری دانشگاه در گفتگویی با روابط عمومی ،  از دریافت مجوز 12 دوره ی آموزشی تخصصی ویژه مدیران و کارکنان در سال 95  خبر داد و ابراز امیدواری کرد که با تشکیل دوره های مذکور و بهره برداری مناسب از آموزش های پیش بینی شده ، سال 95 سال بهره وری اقتصادی و درآمدزایی دانشگاه باشد.