بخش ارتوپدی بیمارستان طالقانی نوسازی شد

دکتر نوری زاد: در بازسازی بیمارستان طالقانی از روشهای نوین برای کنترل عفونت های بیمارستانی استفاده شده است.

بخش ارتوپدی بیمارستان طالقانی با حضور ریاست دانشگاه و مسئولین بیمارستان و اصحاب رسانه به بهره برداری رسید. این بخش که با اعتباری بالغ بر یک میلیارد ریال تعمیر و بازسازی شده دارای 34 تخت فعال ارتوپدی است که هم اینک در حال ارایه خدمت به هموطنان است.دکتر امیریان ریاست بیمارستان طالقانی در مراسمی که به همین مناسبت برگزار شده بود با اشاره به سرعت عمل مسئولین در اجرای این مهم از  ریاست دانشگاه  و دست اندرکاران پروژه تقدیر کرد.دکتر نوری زاد نیز ضمن تبریک سالروز آزاد سازی خرمشهر به تلاش دانشگاه برای استفاده از جدیدترین روشهای کنترل عفونت های بیمارستانی اشاره کرد و بازسازی 5 بخش مهم و عمده این بیمارستان  را  نتیجه تلاش پرسنل بیمارستان دانست .