دکتر بیدهندی مدیریت بیمارستان امام رضا را بر عهده گرفت

دکتر فرامرزی:موفقیت های بیمارستان امام رضا مدیون زحمات دکتر روشنی ،دکتر کسانی و دکتر محمدپور است

دکتر شهرام بیدهندی هشتم خردادماه مسئولیت معاونت توسعه بزرگترین بیمارستان غرب کشور را برعهده گرفت تا پس از دکتر اسماعیل کسانی ادامه دهنده موفقیت های روزافزون و خدمات گسترده این بیمارستان به هموطنان باشد.وی که قبلا مدیریت درمان دانشگاه را بر عهده داشته است در این مراسم  پس از قدردانی از زحمات کلیه دست اندرکاران این بیمارستان رضایت مردم را مهمترین شاخص موفقیت برای یک مجموعه دانست و ابراز امیدواری کرد که با همکاری مسئولین دانشگاه و پرسنل بیمارستان به این مهم دست یابند.دکتر فرامرزی مدیر عامل بیمارستان هم با ضمن تقدیر از مسئولین پیشین بیمارستان از زحمات شبانه روزی پرسنل قدردانی کرد.دکتر جویباری معاونت درمان دانشگاه نیز  ضمن برشمردن موفقیت های اخیر بیمارستان امام رضا از زحمات دکتر کسانی تقدیر کرد. در پایان با اهدای لوح تقدیر و هدایایی از دکتر کسانی در این مراسم  تقدیر شد.