انعقاد قرارداد بیمه گروهی اتومبیل همکاران

برابر این قرارداد بیمه نامه در اقساط 8 تا 10 ماهه و بدون بهره ارائه شده و اقساط از حقوق همکاران کسر می شود.

دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه به منظور رفاه حال همکاران گرامی ضمن عقد قرارداد به بیمه کارآفرین امکان صدور بیمه نامه های شخص ثالث و بدنه اتومبیل را در محل ستاد دانشگاه فراهم نموده است.

گفتنیست کارشناسان بیمه مذکور جهت کارشناسی بدنه به محل کار همکاران مراجعه می نمایند و پرداخت خسارت در محل ستاد دانشگاه انجام می گیرد.

همکاران گرامی می توانند جهت اطلاعات بیشتر و اخذ بیمه نامه با شماره تلفن های 09188394069 - 09359322389 و 09189287872 نمایندگی شاه حسینی تماس حاصل نمایند.

همچنین  به گفته این نمایندگی تمامی تخفیف های شرکت های بیمه گذار دیگر در بیمه نامه جدید قابل محاسبه می باشد.

۱۰ خرداد ۱۳۸۹ ۱۴:۳۰