ساخت بیمارستان امام اسلام آبادغرب تا شهریور به پایان می‌رسد

مدیرکل راه و شهرسازی استان کرمانشاه گفت: ساخت بیمارستان امام خمینی(ره) اسلام آبادغرب تا شهریورماه امسال به پایان می‌رسد.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) منطقه کرمانشاه، عبدالله بهادری در جریان بازدید استاندار کرمانشاه از بیمارستان در حال ساخت اسلام آبادغرب، پیشرفت فیزیکی این پروژه را حدود ۸۸ درصد اعلام کرد.
وی افزود: این میزان پیشرفت کلی پروژه است و پیشرفت ساختمان اصلی بیمارستان ۹۲ درصد است.
مدیرکل راه و شهرسازی استان کرمانشاه با بیان اینکه کار احداث این بیمارستان از سال 1390 آغاز شده، افزود: مساحت این پروژه 10 هزار و 500 مترمربع است که 9500 مترمربع آن ساختمان بیمارستان است.
به گفته این مسئول تا کنون ۱۲.۵ میلیارد تومان برای اجرای این پروژه هزینه شده و برای تکمیل آن یازده میلیارد تومان دیگر نیاز است.
بهادری تصریح کرد: سال گذشته نیز ۳.۵ میلیارد تومان برای این پروژه در نظر گرفته شد که ۵۰ درصد آن تخصیص پیدا کرد.
وی از طلب یک میلیارد تومانی پیمانکار پروژه نیز خبر داد.
بهادری گفت: تا شهریور امسال ساخت این پروژه به پایان می رشد و جهت تجهیز تحویل دانشگاه علوم پزشکی می شود.
استاندار کرمانشاه نیز در این بازدید بر اجرای هرچه سریع تر این پروژه تاکید کرد.
اسدالله رازانی افزود: مشکل دفع فاضلاب این بیمارستان نیز باید حل شود.
 بیمارستان 126 تختخوابی امام(ره) اسلام آبادغرب دارای بخش های مختلفی از جمله داخلی، زنان و زایمان، کودکان، رادیولوژی، CCU ,ICU خواهد شد.