بیمارستان 32 تختخوابی ثلاث باباجانی سال آینده به بهره برداری می رسد

رییس دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه اعلام کرد که بیمارستان 32 تختخوابی شهرستان ثلاث باباجانی سال آینده به بهره برداری خواهد رسید.
دکتر حسین کریم روز دوشنبه در حاشیه جلسه شورای اداری ثلاث باباجانی که با حضور استاندار کرمانشاه در فرمانداری این شهرستان برگزار شد به خبرنگار ایرنا، اظهار داشت: تا پایان هفته ساخت این بیمارستان به پیمانکار مربوطه واگذار می شود.
وی با بیان اینکه توسعه بیمارستان های شهرستان ها هم در دستور کار دانشگاه علوم پزشکی است، اعلام کرد: بیمارستان 32  تختخوابی صحنه هم مراحل پایانی خود را طی می کند و تا سه ماه آینده افتتاح خواهد شد.
رییس دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه افزود: بیمارستان صد تختخوابی اسلام آبادغرب نیز تا آخر شهریور ماه سال جاری آماده بهره برداری می شود و یک دستگاه ام ار آی و اتاق عمل مجهز در این بیمارستان راه اندازی می شود.
کریم با بیان اینکه بیمارستان پاوه نیز امسال افتتاح می شود، گفت: اکنون کار ساخت مرحله دوم بیمارستان شهرستان سرپل ذهاب نیز آغاز شده است.
هم اکنون دو هزار و 300 تخت بیمارستانی در استان کرمانشاه وجود دارد که باید به 6 هزار تخت افزایش یابد.