مدیران دانشگاه در مجتمع بوستان گردهم آمدند

برگزاری شایسته نهمین دوره المپیاد دانشجویی محور گفتگوهای مسئولین دانشگاه در این نشست بود.

روسای شبکه ها، روسای بیمارستان ها ،دانشکده ها و مراکز تحقیقاتی،معاونین و مسئولین ادارات دانشگاه با همراهی دکتر نوری زاد این بار نیز در بوستان دانشگاه گردهم آمدند و پیرامون مسائل اجرایی و سیاستگذاری های دانشگاه به بحث و تبادل نظر پرداختند.همانگونه که انتظار می رفت محور اصلی بیشتر مباحثات این نشست به میزبانی دانشگاه  و استان کرمانشاه در نهمین دوره المپیاد برمی گشت. مدیران همچنین به بحث در خصوص افتتاح چندین پروژه مهم بهداشتی درمانی در سطح استان در روز ملی کرمانشاه که مصادف با 15شعبان و افتتاحیه المپیاد است پرداختند. در این روز علاوه بر  وزیر بهداشت ،  مسئولین استان و احتمالا چند مقام کشوری نیز مهمان دانشگاه خواهند بود.