اخبار

اصلاح میزان درصد سبوس گیری در کارخانجات تولید آرد

اصلاح میزان درصد سبوس گیری در کارخانجات تولید آرد

مدیر نظارت بر مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه: مشکلات زیادی در آرد مصرفی کشور ما وجود دارد و باید برنامه غنی سازی بازنگری و با جدیت بیشتری دنبال شود. کارخانجات هم بهتر است درصد میزان سبوس گیری را اصلاح کنند.

دکتر شهریار مستوفی در جلسه شورای سیاستگذاری استان که در روز یکشنبه نهم آبان ماه در معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه برگزار شد با تاکید بر اصلاح روند غنی سازی آرد گفت: نان اولین و پرمصرف ترین ماده غذایی در کشور ما می باشد در حالیکه متاسفانه از کیفیت مطلوبی برخوردار نیست.

وی با تاکید بر لزوم اصلاح میزان سبوس گیری در کارخانه های تولید آرد گفت: رسیدن به کیفیت مطلوب در نان مصرفی مردم نیازمند نظارت بر تولید از مزرعه تا نانواها می باشد که این مهم با همکاری سایر ارگان های ذی ربط میسر می شود.

گفتنی است دومین جلسه شورای سیاستگذاری غذای استان نیز با توجه به اهمیت موضوع آرد و نان به این ماده پرمصرف اختصاص داده شد.

۱۰ آبان ۱۳۹۵ ۱۰:۳۱

نظرات بینندگان

نام را وارد کنید
تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید