نشست پرسش و پاسخ دانشجویان دانشکده پرستاری مامایی با حضور معاون دانشجویی فرهنگی دانشگاه

نشست پرسش و پاسخ و بررسی مشکلات دانشجویان دانشکده پرستاری و مامایی با حضور معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه ، هیأت همراه و مسؤولین دانشکده پرستاری و مامایی در محل سالن اجتماعات حجاب این دانشکده برگزار گردید.

دکتر علی بخشی در این نشست با اشاره به روند رو به پیشرفت امکاناتی که معاونت دانشجویی فرهنگی دنشگاه در اختیار دانشجویان قرار می دهد، بر لزوم حضور فعالانه دانشجویان در شوراهای صنفی تاکید کرد و از آنان خواست تا با مشارکت خود در این شوراها بتوانند گام های مؤثری در جهت ارتقای دانشگاه بردارند.

دکتر کبودی نیز با اشاره به پایش های مستمر بعمل آمده از طرح اینترشیپ گفت: این طرح با نتایج بسیار خوبی همراه بوده که موجب افزایش رضایت دانشجویان و مراکز آموزشی درمانی گردیده است.

در ادامه هریک از دانشجویان مشکلات خود را در حوزه های مختلف فرهنگی،رفاهی،آموزشی و پژوهشی عنوان کردند و مسؤولین به نوبه خود به پاسخگویی پرداختند.