معرفی دکتر مقداد پیرصاحب بعنوان پژوهشگر برتر استان

دکتر مقداد پیرصاحب بعنوان پژوهشگر برتر استان در گروه تخصصی علوم پزشکی انتخاب شد.

در مراسم اختتامیه نمایشگاه پژوهش که در پارک شاهد کرمانشاه برگزار شد دکتر پیر صاحب که از اعضای هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه است بعنوان پژوهشگر برتر استان در گروه تخصصی علوم پزشکی معرفی شد.

از این استاد دانشگاه پیش از این نیز در سال های ۸۷ تا ۹۴ بارها به عنوان یکی از پژوهشگران برتر دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه و استان تجلیل شده است.

از افتخارات دکتر پیرصاحب می توان به چاپ و انتشار بیش از ۱۵۰ مقاله‌ی علمی و تخصصی در نشریات معتبر ملی و بین‌المللی، بیش از ۱۰۰ مقاله‌ی علمی و تخصصی ارائه شده در همایش‌های ملی و بین‌المللی، تألیف ۷ جلد کتاب تخصصی دانشگاهی، ترجمه ۱ جلد کتاب تخصصی دانشگاهی و مشاوره، طراحی و نظارت بر اجرای بیش از ۱۰۰ طرح ملی و بین‌المللیِ مهندسیِ صنعت آب و محیط زیست اشاره کرد.