فرماندار کرمانشاه: بین فرمانداری و دانشگاه علوم پزشکی ارتباط تنگاتنگی وجود دارد

فرماندار کرمانشاه با تیم فنی و اجرایی اداره سلامت روانی ، اجتماعی و اعتیاد وزارت بهداشت در دوازدهم دی ماه دیدار کرد.

مهندس رنجبر ضمن ابراز خرسندی از حضور این تیم  این حرکت را بسیار امیدوارکننده دانست و گفت: استان  کرمانشاه دارای آسیب های  اجتماعی مانند اعتیاد، خودکشی، طلاق، حاشیه نشینی و ... است و وجود  فاکتورهایی چون جنگ و پایین بودن وضعیت اقتصادی آثار مخرب اجتماعی رادر کرمانشاه بیشتر نموده است.

وی اظهارداشت با ارتباط تنگاتنگ فرمانداری کرمانشاه و دانشگاه علوم پزشکی و مرکز بهداشت استان و با ورود به مناطق حاشیه نشین ومحلات فقیر نشین شهر و نیز  انجام کارهای  علمی و تحقیقاتی با دانشگاه علوم پزشکی و جهاد دانشگاهی  در راستای حل معضلات اجتماعی وپیشگیری از خودکشی همکاری های سازنده ای انجام گرفته که امیدواریم همچنان ادامه یابد.

رنجبر با اشاره به اهمیت توجه به موضوع خودکشی وپیشگیری از آن به ارتباط قوی بین دستگاهها و جلوگیری از موازی کاری در این راستا تأکید داشت.