راه اندازی بیمارستان صحرایی درشهر تازه آباد ثلاث باباجانی

معاون درمان دانشگاه : بیمارستان صحرایی در تازه آباد شهرستان ثلاث باباجانی راه اندازی خواهد شد.
دکتر بهمن روشنی با اعلام این خبر گفت:طی بازدید وزیر محترم بهداشت، ازشهرستان ثلاث باباجانی و نیز پی گیریهای فرماندار و نماینده مردم این شهرستان درمجلس شورای اسلامی ، بیمارستان صحرایی تازه آباد در محل دانشگاه پیام نور برپا خواهد شد.

وی با بیان اینکه درحال حاضر آماده سازی وزیرسازی محوطه ی بیمارستان صحرایی درحال انجام است گفت: با دستور رئیس دانشگاه , اقدامات لازم جهت جذب نیرو شامل پزشک متخصص , پزشک عمومی وکادر درمان انجام شده است.

دکتر روشنی با اشاره به اینکه تعداد تختهای این بیمارستان حدود 50 تخت می باشد اظهارداشت :بخش بستری , اورژانس , اتاق عمل , رادیولوژی وزایشگاه ازجمله بخشهای این بیمارستان صحرایی است.
معاون درمان دانشگاه بافت کوهستانی وصعب العبور بودن منطقه را از مشکلات مردم منطقه برشمرد وافزود:بیمارستانی که در شهرستان ثلالث باباجانی درحال ساخت بود پس از زلزله ی سال گذشته و زلزله 5/9 ریشتری اخیر به دیوارهای آن خساراتی وارد شده که احتمالا امسال به بهره برداری نرسد لذا برآن شدیم که با برپایی بیمارستان صحرایی , مشکل مردم منطقه را برطرف کنیم.
دکتر روشنی با اشاره به اعزام نیروهای درمان به ثلاث باباجانی گفت: به طورمتناوب تیم های تخصصی پزشکی جهت ویزیت بیماران به منطقه اعزام شدند ودرحال حاضر یک متخصص زنان از نیروهای داوطلب درحال خدمت است.